HOME >

Airport service

Wij verrichten met onze limousine service tevens het transport van- en naar het vliegveld. Wij rijden naar alle vliegvelden binnen Europa. Dus ook naar Amsterdam Schiphol Airport, Rotterdam Airport, Eindhoven Airport en Maastricht Aken Airport. Neem voor meer informatie contact met ons op over Private Airport Transportation. De chauffeur is altijd keurig gekleed en ontvangt u of uw klanten bij de aankomsthal of bij uw private jet. Wij helpen u en/of uw relaties met bagage. Indien u vertraging heeft of uw airline, betaalt u geen extra kosten. Wij controleren de juiste aankomsttijd met uw vluchtnummer en onze contacten bij de luchthavens.

Daarnaast kunnen wij zorgen voor een rode loper. Champagne (ook non-alcoholisch), de verzekering, brandstof en kilometers zijn altijd bij onze auto’s inbegrepen.
Wij kunnen u ook ophalen in de volgende provincies:

LimoCentrale biedt u diverse mogelijkheden voor de inzet van een limousine. Een limousine maakt een evenement of gebeurtenis onvergetelijk. LimoCentrale kan doordat zij centraal gevestigd is in Alphen aan den Rijn zorgen voor een landelijke dekking, te meer door unieke samenwerking en een netwerk waarvoor in 1957 al de basis is gelegd. LimoCentrale is een initiatief van Hans Bezemer B.V. “Real Art on Wheels”.

Bekijk nu het volledige aanbod limousines.

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.