HOME >

Vip bus

 Indien u zoekt naar VIP vervoer heeft LimoCentrale voor u de oplossing. Wij kunnen u van dienst zijn met de nieuwste limousines en vip bussen. Wij beschikken over een breed scala aan mogelijkheden, een gedeelte hiervan treft u op onze website. Maar door de jarenlange ervaring kunnen wij ook andere voertuigen voor u inzetten. Zo beschikt u via LimoCentrale over een centraal punt die u volledige vervoersvraagstuk uit handen neemt en voor u verzorgd. Al onze chauffeurs zijn verzorgd en hebben een uniforme uitstraling. Zoals het hoort. Wij hebben ervaring sinds 1957 en zijn een onderdeel van Hans Bezemer B.V. "Real Art on Wheels".

Wij kunnen rijden voor touroperators, musici, artiestenvervoer. Dit alles is mogelijk met de mooiste sedans, maar ook met limousines (hummer limousine, chrysler limousine, lincoln limousine), volg vervoer, bagage auto’s en natuurlijk Vip bussen. Ook vervoer voor grote partijen (100+ man) kunt u via LimoCentrale uitbesteden.

We beschikken tevens over een luxe VIP bus (Mercedes-Benz Sprinter) met de mogelijkheid voor het vastzetten van een passagier in een rolstoel. Zo merkt u dat wij voor alle groepen mogelijkheden hebben.

Bekijk nu het volledige aanbod limousines.

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.