HOME >

Lincoln limousine

LimoCentrale biedt u diverse mogelijkheden voor de inzet van een limousine. Een limousine maakt een evenement of gebeurtenis onvergetelijk. LimoCentrale kan doordat zij centraal gevestigd is in Alphen aan den Rijn zorgen voor een landelijke dekking, te meer door unieke samenwerking en een netwerk waarvoor in 1957 al de basis is gelegd. LimoCentrale is een initiatief van Hans Bezemer B.V. “Real Art on Wheels”.

Tot uw beschikking staat naast Chrysler Limousines, Hummer Limousines ook de nieuwste en meest luxueuze Lincoln limousines. De verlengde Lincoln is gebaseerd op een Lincoln Town Car. Dit is een van zichzelf al zeer luxe en uitgebreide auto. Door een carrosseriebedrijf in de Verenigde Staten is deze verlengd tot een echte limousine. Bij de fabricage wordt de auto voorzien van alle luxe, zoals dunne televisieschermen in de auto, een DVD speler, een goede geluidsinstallatie en sfeerverlichting in de limousine. Natuurlijk zit er ook een minibar in de limousine. Kijk voor een sfeerimpressie naar de foto’s van de limousine. Deze limousines maken uw dag onvergetelijk, zowel voor u privé in het geval van een huwelijk of een avondje uit of zakelijk.

De Lincoln Stretch Limousine is de echte limousine! Deze modellen worden al vele jaren ontwikkeld voor het gebruik als limousine en zijn zeer succesvol en uiterst comfortabel.

Bekijk nu het volledige aanbod limousines.

Neemt u voor meer informatie gerust contact met ons op.
 

Dit is een pagina van LimoCentrale, www.limocentrale.nl