Hummer H2 Limousine

Hummer H2 Limousine

Zoekt u een stoere en opvallende limousine, dan is de Hummer H2 Limousine van LimoCentrale echt iets voor u. Deze Hummer H2 Limousine is een echt mutlimedia kanon met heel dik geluid, veel binnenruimte, een lichtshow waaronder ook laser, een mooi verlichte champagnebar. Verspreid door Nederland hebben wij diverse Hummer H2´s beschikbaar dus ook hier kunnen wij u een landelijke dekking tegen concurrerende prijzen bieden. De meest bijzondere limousines kunt u vinden bij LimoCentrale.

Indien u op zoek bent naar een Hummer H2 Sedan kunnen wij u ook assisteren. Neemt u voor meer informatie hierover contact met ons op. Maar ook indien u vervoer nodig heeft voor grotere groepen, bijvoorbeeld 16 personen, kunt u bij LimoCentrale terecht. De Hummer H2 Limousine is de langste limousine die in Nederland beschikbaar is, u kunt er dan ook echt niet om heen.

De limousines bieden plaats aan 8 passagiers en zijn 9 meter lang. De limo's zijn van alle gemakken voorzien. Zoals mooie flatscreens met DVD spelers, een goede geluidsinstallatie, sterrenhemels in het plafond, sfeerverlichting, laser show, lederen bekleding, mooie licht metalen velgen, navigatie, gescheiden airconditioning, radio/CD speler.

Onze limousines zijn beschikbaar in heel Nederland:

Hummer H2 limo in Zuid-Holland
- Hummer H2 limo in Noord-Holland
- Hummer H2 limo in Utrecht
- Hummer H2 limo in Flevoland
- Hummer H2 limo in Groningen
- Hummer H2 limo in Friesland
Hummer H2 limo in Drenthe
- Hummer H2 limo in Overijssel
Hummer H2 limo in Gelderland
- Hummer H2 limo in Zeeland
- Hummer H2 limo in Limburg
- Hummer H2 limo in Noord-Brabant

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.

Dit is een pagina van LimoCentrale, www.limocentrale.nl