Hummer H3 Limousine

Zoekt u een stoere en opvallende limousine, dan is de Hummer H3 Limousine van LimoCentrale echt iets voor u. Deze Hummer H3 Limousine is een echt mutlimedia kanon met heel dik geluid, veel binnenruimte, een lichtshow waaronder ook laser, een mooi verlichte champagnebar. Door ons omvangrijke netwerk, bieden wij u een llandelijke dekking tegen concurrerende prijzen. De meest bijzondere limousines kunt u vinden bij LimoCentrale.

Ook indien u vervoer nodig heeft voor grotere groepen, bijvoorbeeld 16 personen, kunt u bij LimoCentrale terecht. De Hummer H2 Limousine is de langste limousine die in Nederland beschikbaar is, u kunt er dan ook echt niet om heen.

De limousines bieden plaats aan 8 passagiers en zijn 9 meter lang. De limo's zijn van alle gemakken voorzien. Zoals mooie flatscreens met DVD spelers, een goede geluidsinstallatie, sterrenhemels in het plafond, sfeerverlichting, laser show, lederen bekleding, mooie licht metalen velgen, navigatie, gescheiden airconditioning, radio/CD speler.

Onze limousines zijn beschikbaar in heel Nederland:

- Hummer H3 limo in Zuid-Holland
- Hummer H3 limo in Noord-Holland
- Hummer H3 limo in Utrecht
- Hummer H3 limo in Flevoland
- Hummer H3 limo in Groningen
- Hummer H3 limo in Friesland
- Hummer H3 limo in Drenthe
- Hummer H3 limo in Overijssel
- Hummer H3 limo in Gelderland
- Hummer H3 limo in Zeeland
- Hummer H3 limo in Limburg
- Hummer H3 limo in Noord-Brabant

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact met ons op.
 

Dit is een pagina van LimoCentrale, www.limocentrale.nl